Pumpe... / Pumpe... / Pumpe za gorivo...


12Sledeća

Pumpne stanice

Pumpne stanice su dizajnirane i izrađene za istakanje dizel goriva i ulja biljnog porekla. Lake su za instalaciju, obezbeđuju brzo i precizno istakanje korisnicima koji imaju dozvoljen pristup. Opcije opreme su:  samousisavajuće rotacione krilne pumpe sa integrisanim by-pass ventilom i filterima za prečišćavanje, kapaciteta 56-90 lit/min; - elektromotori 12V, 24V, 230V i sa stepenom zaštite IP55; - merači protoka mehanički i digitalni; - izlazna creva 4-10 m dužine; - magnetnim ključevima ili magnetnetnim karticama za identifikaciju korisnika; - elektronska kontrola istakanja. Sistem za prenos podataka omogućuje nadogradnju na postojeće pumpne agregate. Omogućava kontrolu i praćenje potrošnje goriva, pri čemu se svi podaci o radu prenose na računare korisnika. Prenos podataka tj. veza između računara i pumpe može biti preko telefonskog kabela , USB-a čitačem, LAN-a kabelom, WiFi.



Pumpne stanice Cube

Pumpe su opremljene sa mehaničkim meračima protoka, jednostavne i lake za upotrebu. Radni naponi pumpi su 12V, 24V ili 220V, sa protocima 56 ili 70 lit/min.



Mobilne stanice

Elektropumpa DRUM i ST je jednostavna i pouzdana jedinica. Pumpa je namenjena za istakanje nafte, dizel goriva, motornih ulja i bio dizela. Konstruisana je za brzu i laku montažu na bure ili cisternu, pomoću 2'' spojke. U ponudi su pumpe 12V, 24V i 230V, kapaciteta 40-80 lit/min. DRUM i ST jedinice se isporučuju sa različitom opremom, zavisno od želje kupca. U ponudi se nalaze i modeli pumpi u Ex izvedbi posebno namenjene pumpe za benzin.



Piusibox

Piusibox je pumpni agregat za istakanje dizel goriva na 12V ili 24V kapaciteta 45 lit/min. Pogodan je za sve potrebe rada na terenu gde nemate druge izvore napajanja. Kompletan agregat se nalazi u moderno dizajniranom koferu-box-u koji omogućuje lakši prenos pumpe i čuva agregat od eventualnih oštećenja, prašine...



Pumpa battery kit

Mobilna stanica Battery kit panther namenjena je za sipanje nafte. Zahvalne su zbog malih dimenzija, pouzdanosti i jednostavne instalacije. Pogodne su za upotrebu u poljoprivredi, građevinarstvu, brodovima, saobraćaju... Specifikacija: elektromotor sa pumpom 12V ili 24V, kapaciteta 35-70 lit/min, integrisani by-pass ventil i fini filter goriva, grubi filter, izlazno crevo 4 m dužine, ručni pištolj, 2 m kabla sa kontakt klještima.