Pumpe... / Pumpe... / Pumpe za gorivo...


Prethodna 12

Pico

Elektropumpe PICO namenjene su za istakanje dizel goriva, antifriza i vode. U punudi su pumpe 12V i 230V, kapaciteta 35 lit/min. Najjednostavniji model u svom sastavu sadrži elektropumpu, izlazno crevo dužine 4 metra i ručni pištolj za istakanje. Osim ovog modela imamo i agregate opremljene turbinskim digitalnim meračem protoka i automatskim pištoljem za istakanje.



Ručne pumpe

Ručne pumpe za pretakanje svih fluida karakterišu se lakom instalacijom, jednostavnim radom, pouzdanošću i ekonomičnošću. Kapacitet od 25-60li/min. U ponudi se nalaze rotacione pumpe i klipne pumpe.



Pumpa na bušilicu

Samousisna pumpa koja se fiksira na bušilicu. Korisna za pretakanje malih količina tečnosti. Lako se montira i koristi. Pumpe su namenjene za kućne upotrebe, bašte, poljoprivredu.... Kućište je od bronze a osovina od nerđajućeg čelika. Priključak usis / potis je fi 20. Kapaciteti pumpi do 32lit/min.



Ex pumpa za gorivo

Pumpe u Eex izvedbi koriste se za istakanje benzina, kerozina, metanola... Ex pumpe poseduju sertifikate akreditovanih instituta za bezbednost izrađene u skladu sa ATEX direktivama. One se direktno montiraju na bure 200 litara ili rezervoare sa 2” otvorom. Elektromotor u EEX može biti na 220V ili 12V sa samousisavajućom pumpom kapaciteta 50 lit/min, Pumpa Ex u svom sadrži: na ulazu pumpe inox filter goriva finoće 100 mikrona i integrisani by-pass ventil , 2“ spojku za fiksaciju uređaja na bure, nepovratni ventil , usisno teleskopsko crevo dužine 110 cm, izlazno gumeno antistatik crevo dužine 4 metra , filter za gorivo za fino prečišćavanje goriva i izdvajanje vode iz njega i Atex automatski pištolj za istakanje i držač pištolja.