Pumpe... / Pumpe... / Pumpe za pretakanje ulja i mas...


Električne pumpe za ulje

Pumpe za istakanje svih vrsta ulja, bio dizela... Agregat se montira vertikalno ili horizontalno na zid ili cisternu, ili na 2“ navoj bureta. Pumpni agregat u svom sastavu sadrži: elektromotor sa samousisavajućom pumpom kapaciteta 30 lit/min 230V mehanički pištolj za istakanje ulja i goriva, mehanički merač protoka K-33, izlazno gumeno antistatik crevo 3/4” dužine 4 metra, nepovratni ventil sa grubim mrežastim filterom, spojke creva sa šelnama, u pumpi ima ugrađen filter za prečišćavanje goriva finoće 100 mikrona i integrisani by pass ventil.



Pneumatske pumpa za pretakanje ulja

Pneumatski komplet za istakanje svih vrsta ulja i antifriza koji se fiksiraju na 2 ” navoj bureta 180-220 kg. Karakteristike i sastav agregata: pneumatska pumpa R 3:1 kapaciteta 14 lit/min; spojke creva 1/2“ x 1/2“G M/M; regulator pritiska sa manometrom; napojno crevo za vazduh 1/4” dužine 1 metar; pištolj za istakanje ulja sa okretnom glavom, fleksibilnim izlaznim crevom i protiv-kapnim ventilom; digitalni merač protoka ulja; izlazno gumeno armirano crevo 1/2” dužine 4 metra; spojka- nosač za fiksaciju pumpe na burad 180-220 kg.



Membranske pumpe za pretakanje ulja

Membranske pumpe su idealne za širok spektar primene sa različitim fluidima (voda, mulj, mineralna i biljna ulja, abrazivni fluidi i fluidi sa lebdećim česticama). Konstrukcija pumpe obezbeđuje veliki broj kombinacija, pouzdanost i trajnost čak i u ekstremnim uslovima rada. Kapacitet 60-200 lit/min.



Ručne, nožne i pneumatske pumpe za mast

U ponudi su ručne, nožne i pneumatske mazalice. Lako prenosive prese za mast visokog pritiska (350-400 bara) zapremine 13 kg. Pored toga u ponudi imamo prenosive mazalice visokog pritiska, montirane na kolicima - praktičan i funkcionalan alat za rad u svim radionicama i uslovima. Upotreba mazalice je laka i jednostavna, kao i montaža posude sa mazivom, različitih zapremina.



Viskomat pumpa za dizel i ulja

Elektropumpe Viskomat 70 ili 90 pretaču naftu i ulje sa protokom od 25 ili 50 l/min. Namenjene s uza pretakanje srednjeg viskoziteta do 500 cSt optimalne temperature 70 °C sa usisom od 2 m pri pritisku od 5 - 6 bara. Mogućnost montaže na bure, merač protoka i pištolj možete poručiti zasebno. Napajanje je prilagođeno za kućnu ili industrijsku električnu energiju.