Servisna oprema...


Prethodna 12

Kompresori

U ponudi je širok spektar kompresora koji se koriste u servisnim radionicama, proizvodnim pogonima...



Perači mašina

Uređaj za pranje pod visokim pritiskom ima ugrađen indukcijski motor. Duži radni vek, bez prekida omogućava čišćenje velikih površina u jednom ciklusu. Uređaj za pranje pod visokim pritiskom je pogodan za pranje motornih vozila, zanatskih radnji, terasa i drugih površina. Opremljeni su sa gumenim točkovima za lakši transport. Ima takođe ugrađen kolut za namotavanje creva za pranje pod visokim pritiskom 10m dugačkog za lakši i brži radni proces.



Prečistač vazduha u radionicama

UNI prečistač vazduha se koristi za izdvajanje i filtraciju izduvnih gasova u industrijskim objektima, posebno u objektima gde se vrši zavarivanje. Industrijski odprašivač vazduha je kompaktan i jednostavan uređaj. Karakteristike otprašivača – komandna tabla, centrifugalni ventilator visoke efikasnosti, set filtera za fino prečišćavanje, točkovi za laku manipulacij, zglobna ruka dužina 3metra prečnika fi 160mm.



Aparat za zavarivanje

Aparat za zavarivanje u koferu je lagan i prenosivi uređaj za zavarivanje, razvijen za varenje sa elektrodom MMA i TIG Lift Arc. Tehnologija - invertor IGBT, sa visokom frekvencijom pretvaranja struje, garantuje odličnu stabilnost luka i malu potrošnju energije, a omogućuje manju dimenziju i težinu aparata. Zahvaljujuci upotrebi opcionog TIG gorionika sa ručnim ventilom za kontrolu zaštitnog gasa, moguće je vršiti zavarivanje svih čelika, a posebno nerđajućih (inox). Zahteva monofazno napajanje od 230V (+/- 15%) sa električne mreže, ili iz agregata (ukoliko je adekvatnog kapaciteta). ldealan je za rad na ugljeničnim čelicima (gvožđe) i nerđajućim čelicima (inox). Raspon elektroda za zavarivanje se kreće od 1,6 do 4 mm. Uređaj poseduje i TIG funkciju sa paljenjem luka Lift Arc.